Website weduwe

Website-weduwe! Ik nomineer dit woord alvast voor ‘woord van het jaar 2014’.

Laura kan erover meepraten.. sinds onze mannen de website voor de ruiltas gingen bouwen zijn, was er weinig tijd meer voor iets anders.. Slapen? Dat doen we wel als de site af is! Eten? Liefst iets dat je gewoon achter de pc op kan eten.. ze trokken nog net geen luier aan, dus heel af en toe moesten ze toch de pc even verlaten om het toilet te bezoeken!

We moesten ons er maar even bij neerleggen dat, zolang de site niet online stond, we even geen man hadden en we het allemaal zelf maar moesten regelen..
Soms frustreerde dat (als ik in de stromende regen langs een voetbalveld stond, terwijl het zijn beurt was bijv.) maar het geeft ook wel een kick als er weer een pagina af was of als de ‘likes’ op facebook binnenstromen.. en af en toe kunnen we zelf ook nog wat doen gelukkig! Zoals deze stukjes schrijven, meedenken, testen etc.

Maar goed, de mannen doen de technische kant en als ik heel eerlijk ben is dat voor mij echt abacadabra, het lijkt wel of ze een andere taal spreken met elkaar! Heel af en toe probeert Marcel mij uit te leggen hoe hij het probleem waar ie tegenaan liep heeft opgelost, maar na de eerste 3 technische termen is ie me al kwijt hoor!

Laat mij maar lekker de dingetjes op de achtergrond regelen, stukjes schrijven, advertenties maken en plaatsen, facebook bijhouden etc. en niet te vergeten Ruiltassen maken!! Want een site zonder tassen daar is weinig op te beleven natuurlijk! En daarnaast dus ook nog mijn gezin runnen.. maar dat wel allemaal ff in mijn eentje. Gelukkig staat de site nu al een tijdje online en ben ik weer “Website-weduwe” af.. tot dat het volgende project zich aandient..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>